Va prezentam o listă a alergenilor care pot fi conținuți în produsele noastre, astfel încât să puteți lua decizii informate în ceea ce privește consumul acestora.
Produsele noastre pot conține alergeni comuni, cum ar fi glutenul, lactatele, nucile, alunele, fisticul, ouăle, peștele, crustaceele, muștarul, semințele de susan și sulfiții. Este important să rețineți că lista noastră de alergeni poate varia în funcție de produs și de ingrediente.
Dacă sunteți alergic sau intolerant la oricare dintre aceste ingrediente, vă rugăm să informați personalul nostru și să solicitați meniuri fără alergeni. Ne asigurăm că personalul nostru este instruit cu privire la alergeni și ia măsuri de precauție pentru a evita contaminarea încrucișată.
De asemenea, vă rugăm să rețineți că, deși depunem eforturi pentru a evita contaminarea cu alergeni, nu putem garanta că produsele noastre sunt complet libere de alergeni. Vă recomandăm să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un specialist în nutriție pentru a determina ce produse sunt potrivite pentru nevoile și restricțiile dumneavoastră alimentare.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a vă oferi opțiuni alimentare sigure și delicioase.

Formular Contact