Povestea Salm Brau

O Moștenire a Excelenței în Bere și Gastronomie

Bine ați venit la Salm Brau România, unde tradiția întâlnește inovația în arta beraritului. Ca parte a renumitei familii Salmbraeu, suntem dedicați să vă oferim o experiență autentică de bere, îmbibată în istoria și cultura berii austriece.

Istoria Noastră

Franciza noastră își trage rădăcinile din inima Vienei, unde Salmbraeu își are originea într-o clădire istorică, datând din secolul XVIII. Fiecare strop de bere pe care îl savurați este rezultatul unei experiențe acumulate de-a lungul a peste 85 de ani, cu rădăcini adânci în tradițiile beraritului austriac.

Arta Berăritului

Fiecare bere pe care o oferim este produsă cu măiestrie și pasiune, utilizând echipamente de ultimă generație și rețete tradiționale austriece. Experimentați diversitatea și calitatea berilor noastre.

Delicii Gastronomice

De la clasicele preparate austriece la delicatese internaționale, meniul nostru este conceput să satisfacă cele mai diverse gusturi. Fiecare preparat este o operă de artă culinară, creată pentru a completa perfect berile noastre.

Experiența Salm Brau România

Este mai mult decât un local, este un punct de întâlnire pentru iubitorii de bere și gastronomie. Descoperiți ambianța noastră unică, unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul și bucuria dvs.

Angajamentul Nostru

Dedicăm fiecare zi pentru a vă oferi nu doar o masă sau o bere, ci o experiență completă, autentică și memorabilă. Vă așteptăm să fiți parte din povestea noastră.